Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز تعدادی از نیروهای شرکتی وزارت بهداشت با تجمع مقابل مجلس خواستار پیگیری و حل مشکلاتشان شدند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، با شیوع بیماری کرونا در کشور با تصمیم وزارت بهداشت بسیج ملی مقابله با کرونا تشکیل شد و گروه‌های مختلف حوزه‌های بهداشت و درمان برای مقابله با این بیماری به خط شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای بهداشت که خط شکن این نبرد شدند و وظیفه غربالگری را بر عهده داشتند و از سوی دیگر کادر پزشکی و پرستاری وظیفه سنگین درمان بیماران را بر دوش گرفتند.

*حقوق همه نیروها 50 درصد افزایش میابد

با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا میزان ساعات کاری حوزه بهداشت و درمان نیز به شدت افزایش یافت، از همین رو مسوولان وزارت بهداشت نیز وعده‌هایی نظیر افزایش حقوق پرسنل، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و پرداخت فوق‌العاده ویژه را به پرسنلی که در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا هستند دادند به طوری که سید کامل تقوی‌نژاد، معاون توسعه وزارت بهداشت نیز با حضور در یک برنامه تلویزیونی درخصوص این مطالبه اظهار داشت: با کمک دولت 50 درصد از امتیازات فصل دهم خدمات کشوری به حقوق همکاران اضافه شد، وقتی این پول پرداخت می‌شود نیروی شرکتی رسمی و قراردادی، ضریب کا و... داریم که ممکن است برخی فقط 30 درصد را دریافت کرده باشند، آقای وزیر دستور داده است که همه نیروها باید حقوق دریافت و اگر فردی این حقوق را دریافت نکرده دریافت خواهد کرد.

*وعده‌های توخالی معاون توسعه وزارت بهداشت

هرچند وعده‌های چند ماه قبل تقوی‌نژاد نور امیدی درخصوص حل مشکلات نیروهای شرکتی وزارت بهداشت در دل آنها ایجاد کرد اما ظاهرا این صحبت‌ها فقط در حد وعده‌های توخالی بود به طوری که خبرنگاران فارس پس از ارسال این مطالبه به وی هیچ پاسخی از وی دریافت نکردند و معاون توسعه وزارت بهداشت پاسخگوی وعده‌هایش نشد و تماس‌های خبرنگاران بی پاسخ ماند.

 

 

پس از وعده‌های مسوولان وزارت بهداشت، نیروهای شرکتی با ثبت سوژه‌ای در سامانه فارس من خبرگزاری فارس خواستار پیگیری مشکلاتشان شدند، خبرنگاران فارس نیز با دعوت از آنها پای دردشان نشستند تا از این طریق بتوانند مشکلات این قشر را پیگیری کنند.

کارکنان شرکتی وزارت بهداشت در این جلسه به موضوعاتی مانند نداشتن امنیت شغلی ، نداشتن بیمه، نا کافی بودن حقوق برای گذران زندگی ، قراردادهای کارگری و عدم تحقق وعده‌های مسوولان اشاره کردند.

پس از این جلسه، خبرنگار فارس موضوع را از معاون وزیر بهداشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیری کرد و دغدغه نیروهای شرکتی وزارت بهداشت را با آنها در میان گذاشت علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در این خصوص گفت: با توجه به ابلاغ افزایش حقوق نیروهای رسمی فعال در حوزه سلامت، همه معاونین وزارت بهداشت متفق‌القول بودند که باید حقوق همه نیروها از جمله نیروهای شرکتی افزایش پیدا کند.

وی گفت: تأمین اعتبار افزایش حقوق، فقط برای استخدامی‌ها پیش‌بینی شده بود و ما موضوع افزایش حقوق نیروهای شرکتی را از طریق سازمان مدیریت پیگیر هستیم و امیدواریم این موضوع نهایتاً تا اول مهر محقق شود.

*بررسی مشکلات با حضور نماینده مجلس

همچنین خبرنگاران فارس با دعوت از یکی از نمایندگان مجلس و نیروهای شرکتی در جلسه‌ای خواستار پیگیری موضوع این موضوع از سوی مجلس شدند که در این جلسه محمد پاک مهر نماینده مجلس با شنیدن دغدغه‌های نیروهای شرکتی گفت: جذب نیروهای جدید در کنار نیروهای فعلی باید در شرایط بحران مورد توجه قرار گیرد، تبدیل وضعیت نیروهای موجود نیز مهم است، اگر قرار نیست چیزی به حقوق آنها اضافه شود تلاش کنیم با تبدیل وضعیت به مدافعان سلامت انگیزه بدهیم و حق آنها را ادا کنیم.

وی ادامه داد: برقراری فوق‌العاده ویژه پرسنل بهداشت و درمان بارها درخواست شده است و امیدوارم با ایثارگری‌های مدافع سلامت بتوانیم حق آنها را ادا کنیم، این موضوعات در جلسه‌ای با وزیر بهداشت نیز مطرح شده است و امیدواریم به زودی شاهد تحقق آنها باشیم.

*تجمع نیروهای شرکتی مقابل مجلس

اما صبح امروز تعدادی از نیروهای شرکتی وزارت بهداشت با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت خواستار پیگیری جدی مطالباتشان شدند، این افراد معتقدند مطالباتشان باید به طور جدی مورد توجه مسوولان قرار گیرد و صرفا با اظهار نظر و وعده‌های توخالی نمی‌توان گره‌ای از مشکلات آنها حل کرد.

هرچند طی روزهای گذشته مسوولان وزارت بهداشت بارها این موضوع را از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری کرده‌اند اما سازمان برنامه و بودجه تنها مجوز استخدام سه هزار نیروی جدید را داده است که این تعداد جذب نیرو در این شرایط کافی به نظر نمی‌رسد.

* حجم کار سنگینی روی دوش ماست

یکی از این نیروهای شرکتی در این خصوص به خبرنگار فارس گفت:  6 سال است که به صورت نیروی شرکتی در وزارت بهداشت مشغول به کار هستم و در ابتدای آغاز به کار به من وعده استخدام دادند اما پس از گذشت سه سال هنوز محقق نشده است.

وی در ادامه درباره مشکلات پرسنل شرکتی توضیح داد: قبل از اینکه به عنوان نیروی شرکتی فعال باشم به صورت استخدام مشغول به کار بودم که به دلیل برخی مشکلات از کار فاصله گرفتم، در حال حاضر معضل اصلی نیروهای شرکتی افزایش حقوق‌ها و تبدیل وضعیت‌ها است به طوری که نیروهای شرکتی در بیمارستان‌ها شاید بیش از ۶۰ درصد کارهای درمانی را انجام می‌دهند و حجم کار سنگینی روی دوش آنهاست اما در خصوص افزایش حقوق‌ها با وجود اینکه همه ما در حوزه کرونا فعالی بودیم حقوق نیروهای رسمی 50 درصد افزایش یافت و حقوق ما تنها 15 درصد افزایش داشته است. ما نسبت به سایر نیروهای رسمی امنیت شغلی نداریم، قراردادهای ما یکساله است و سالانه این قراردادها تمدید می‌شود، بیمه ما برقرار است و تحت پوشش بیمه قرار داریم.

*قراردادهای ما کارگری است

یکی دیگر از این افراد به فارس گفت: من در شبکه‌ بهداشت به عنوان کارشناس سلامت روان مشغول به فعالیت هستم حدود ۵ سال است که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به فعالیت بوده و قبل از استخدام از بینتعداد زیادی داوطلب با آزمون وارد کار شدیم و در اوایل آغاز به کار به ما نگفتند که قرار است به عنوان نیروی شرکتی فعالیت داشته باشیم اما پس از گذراندن پنج ماه طرح زیر نظر شرکت مشغول به فعالیت شدیم.

وی افزود: در حال حاضر ماماها، پرستاران و متخصصان تغذیه زیر نظر شرکت‌های وزارت بهداشت مشغول به فعالیت هستند و با اینکه ما نیروهای تخصصی هستیم قراردادهای ما کارگری است که این موضوع تخطی در قانون بوده و متاسفانه قراردادهای ما با عناوین کارگری، نیروهای غیر تخصصی و غیره ثبت می‌شود.

*سه سال اخیر افزایش حقوقی نداشتیم

یکی دیگر از تجمع‌کنندگان در اینباره به فارس گفت: ما با آزمون و گزینش و طی کردن مراحل استخدامی وارد این کار شدیم اما در واقع به جای اینکه با وزارت بهداشت قرارداد داشته باشیم با پیمانکار وارد کار شدیم، برخی همکاران من 10 سال سابقه کار دارند و به صورت شرکتی در حال فعالیت هستند و از هیچ مزایای پرسنل وزارت بهداشت برخوردار نیستند. نه تنها طی این مدت شاهد افزایش حقوق نبوده‌ایم بلکه دی ماه با کاهش حقوق مواجه شدیم! طی سه سال اخیر نیز هیچ افزایش حقوقی نداشتیم و تشویقی در خصوص کار در حوزه کرونا دریافت نکردیم. برخی همکاران من دچار بیماری کرونا شدند و در زمینه گرفتن استعلاجی و دریافت طول درمان تامین اجتماعی همکاری مناسبی با ما ندارد.

به گزارش فارس، هرچند طی روزهای گذشته برخی مسوولان خواستار پیگیری مطالبات نیروهای شرکتی شده‌اند اما لازم است سازمان برنامه و بودجه، مجلس و وزارت بهداشت در شرایطی که این نیروها در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، تصمیم جدی برای حل مشکلات آنها بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت درمان بیماران نیروهای شرکتی وزارت بهداشت مشغول به فعالیت نیروهای شرکتی وعده های توخالی خواستار پیگیری بهداشت و درمان قراردادهای ما تبدیل وضعیت افزایش حقوق نیروی شرکتی مقابل مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده

بابایی کارنامی گفت: نماینده کارگران افزایش ۳۵ درصدی حقوق را امضا نکرده لذا درخواست ابطال مصوبه به دیوان عدالت اداری داده شده است.

علیرضا بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران درباره افزایش حقوق کارگران گفت: در بودجه ۱۴۰۳ افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران دیده شده و بقیه مسائل را دولت و مجلس در حال رایزنی هستند تا بتوانند کار‌های جدیدی را برای کارگران انجام دهند.

وی اظهار کرد: افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران مصوبه شورای عالی کار است و با اینکه یک طرفه امضا شده و نمایندگان کارگران آن را امضا نکردند باید ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: قانون تاکید کرده که برای افزایش حقوق باید نمایندگان کارگران، کارفرما و دولت در جلسه حضور داشته باشند، اما چون نماینده کارگران امضا نکردند می‌گویند اکثریت آن را امضا کردند البته درخواستی به دیوان عدالت اداری داده شده تا این مصوبه ابطال شود و مجلس هم از بعد نظارتی ورود کند، چون قانون فعلی نیم‌بند است و قانون کاملی نیست.

بابایی کارنامی بیان کرد: باید قانون تعیین دستمزد کارگران اصلاح شود که ما ریسک اصلاح قانون را برای کارگران خیلی مثبت نمی‌دانیم، چون شرایط دولت و مجلس به صورتی نیست که هر اصلاحی به نفع کارگران تمام شود و ممکن است کارگر از اصلاح ضرر بیشتری ببیند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون کارگری پیشنهاددهنده هستیم و دولت‌ها معمولا به نفع کارگران تصمیم نمی‌گیرند، اظهار کرد: راهکار ما این بود که ۳۱ استان کشور هر کدام یک نماینده به مجلس بفرستند و حداقل این بود که در مجلس با گرایش کارگری بایستی ۳۱ نماینده قاطع داشته باشیم. حداقل این بود که از حق استیضاح، طرح‌ها و لوایح انتخاب و کرسی‌ها به نفع کارگران استفاده می‌شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه حق مسکن کارگران باید مصوبه دولت را داشته باشد، گفت: باید با دولت یک فهم مشترک داشته باشیم که به نسبت هوای کارگران را داشته باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گاز خنده قلیان اکسیژن چه ضررهایی دارد؟
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • حمله پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین+ فیلم
  • تجمع اعتراضی در مجتمع مس سرچشمه 
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟