Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا این نیروها که تعداد آنها حدود ۵۰ نفر بود با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار پیگیری سید احمد آوایی نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی برای تبدیل وضعیت خود شدند.

چند نفر از این نیروهای شرکتی نیز به نمایندگی از سایر نیروها نشستی با مسوول دفتر نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این نیروهای شرکتی در این نشست با بیان اینکه هنوز مشکل عنوان شغلی که نیازمند بودجه نیست برطرف نشده است، اظهارداشت: تفاوت حقوق نیروهای شرکتی و رسمی حدود هشت میلیون تومان است که انتظار می‌رود نمایندگان مجلس این قانون تبعیض‌آمیز را اصلاح کنند.

وی درخصوص برگزاری آزمون های استخدامی وزارت بهداشت گفت: ما به دلیل اشتغال فرصتی برای مطالعه نداریم و متاسفانه با افرادی که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند بدون درنظر گرفتن چندین سال سابقه و زحمت مقایسه می‌شویم.

این نیروی شرکتی طرح تحول نظام سلامت با بیان اینکه هربار تمدید قرارداد گزینش می‌شویم، افزود: فوق العاده ویژه برای ما پرداخت نشده و با توجه به شیوع کرونا و کار در شرایط دشوار خواستار تبدیل وضعیت خود هستیم.

وی ادامه داد: مشکلات خود را تا پیش از این در ۳۹ بند به دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرده‌ایم ولی اقدامی برای رفع آنها صورت نگرفته است.

یکی از این نیروها نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با گلایه از تبعیض در پرداختی‌ها بین نیروهای رسمی و شرکتی گفت: نشان و آرم دانشگاه در نامه ابلاغیه و فیش حقوقی ما درج شده است ولی به ما می‌گویند نیروی دانشگاه علوم پزشکی نیستید و نباید خود را با نیروهای رسمی مقایسه کنید.

وی که نخواست نامش در خبر ذکر شود، افزود: نیروی رسمی با وجود کار یکسان دریافتی سه تا چهار برابری نسبت به نیروهای شرکتی دارد برای مثال دریافتی من حدود ۲ میلیون و ۶۰۰  هزار تومان و دریافتی یک نیروی رسمی با سابقه مشابه بالای ۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

این نیروی شرکتی طرح تحول نظام سلامت اظهارداشت: ما براساس قانون طرح تحول سلامت استخدام شدیم و باید پرداختی‌های ما طبق قرارداد باشد ولی متاسفانه آن را بدون دلیل کاهش می‌دهند.

وی اصلاح عناوین شغلی را یکی دیگر از خواسته‌های خود دانست و افزود: برای مهندسی بهداشت حرفه‌ای در تامین اجتماعی یک کد تعریف شده ولی برای ما به طور کلی عنوان امور بهداشت درج می‌شود که این موضوع در آینده و هنگام بازنشستگی مشکل ساز می‌شود.

این کارشناس بهداشت حرفه‌ای با اشاره به تفاوت حقوق نیروهای شرکتی دزفول با شهرهای همجوار نظیر شوشتر افزود: این مشکل قانونی در مجلس قابل حل است لذا انتظار می‌رود نماینده دزفول در مجلس این موضوع را پیگیری کند.

وی با اشاره به شیوع کرونا اظهارداشت: افراد زیادی در جریان شیوع این ویروس فوت کردند ولی فقط به کادر بهداشت و درمان شهید گفته می‌شود لذا انتظار می‌رود کادر بهداشت و درمانی که در این حوزه و در شرایط کرونا در حال فعالیت هستند، ایثارگر شناخته شده و تبدیل وضعیت شوند.

این نیروی شرکتی طرح تحول نظام سلامت با بیان اینکه ایثارگران در تمام جوامع قابل احترام هستند و تبعیض در این زمینه پسندیده نیست، افزود: رئیس دانشگاه در تماس تلفنی گفتند حقوق بخش درمان امروز واریز شده و بخش بهداشت هفته آینده واریز می‌شود حال آنکه همواره شعار بهداشت مقدم به درمان است را سر می‌دهیم.

وی با بیان اینکه اگر نیروهای بهداشتی، کار خود را درست انجام ندهند، ورودی بیمارستان‌ها و بخش درمان افزایش می‌یابد، ادامه داد: حقوق فروردین و اردیبهشت امسال بدون هیچ دلیلی حدود ۲۵ درصد کاهش یافت ضمن اینکه آخرین حقوق خود را هم دریافت نکرده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در تماس تلفنی با بیان اینکه پیگیری لازم برای رفع مشکل این نیروها انجام خواهد شد، افزود: فوق العاده ویژه نیروهای شرکتی سیکل اداری خود را طی می‌کند.

علی قمیشی افزود: حقوق عقب افتاده نیروهای بخش درمان پرداخت شده و بخش بهداشت نیز به زودی پرداخت خواهد شد.

نماینده شرکت مفید شوش نیز در نشست بررسی مشکلات این نیروها در دفتر نماینده دزفول در مجلس گفت: انتظار می‌رفت مشکلات از طریق قانونی و روال اداری پیگیری می‌شد.

نسترن فرهادی افزود: ما مدافع حقوق پرسنل هستیم چون تلاش‌ها و اقداماتی که انجام می‌دهند متناسب با حقوق دریافتی آنها نیست.

مسوول دفتر نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز از نیروهای شرکتی طرح تحول نظام سلامت خواست مسایل و خواسته‌های خود را به صورت مکتوب جمع بندی کنند تا پیگیری آنها توسط سید احمد آوایی نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی آغاز شود.

حسن فرشادی افزود: نشستی به منظور رسیدگی به مشکلات این نیروها شنبه با رئیس دانشگاه علوم پزشکی یا یکی از معاونان او، تعدادی از نمایندگان نیروهای شرکتی و نماینده شرکت مفید شوش برگزار و مسایل بررسی می‌شوند.

نیروهای شرکتی طرح تحول نظام سلامت دزفول پس از برگزاری این نشست و قول پیگیری مسوولان، محل را ترک کردند. 

برچسب‌ها طرح تحول نظام سلامت دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح تحول نظام سلامت دزفول خوزستان طرح تحول نظام سلامت دزفول خوزستان اخبار کنکور نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی دانشگاه علوم پزشکی نیروهای شرکتی تبدیل وضعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ده‌ها چهره خلاق و فعال برجسته هالیوود نامه‌ای سرگشاده را در پاسخ به تعطیلی شرکت تولید فیلم «پارتیسیپنت» امضا کرده و از صنعت فیلم خواسته‌اند مانند این کمپانی به ایجاد تغییرات از طریق فیلم و تلویزیون بپردازد.

جورج کلونی، آلفونسو کوارون، ایوا دوورنی، جین فوندا، رجینا کینگ، وایولا دیویس، تارانا برک بنیانگذار «جنبش می تو»، وکیل حقوق مدنی برایان استیونسون از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در نامه آمده است: وقتی با کمپانی «پارتیسیپنت» خداحافظی می‌کنیم، باید تاکید کنیم که اکنون داستان سرایی متکی بر ارزش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. اکنون یک اکوسیستم کامل از افرادی وجود دارد که با ۲۰ سال کار این کمپانی آماده همکاری با شما هستند.

«پارتیسیپنت» که سال ۲۰۰۴ توسط جف اسکول تاسیس شد، ماه پیش خبر تعطیلی خود را منتشر کرد. تعطیلی این شرکت که برنده ۲۱ جایزه اسکار و ۸۶ نامزدی شده بود و بیش از ۳.۳ میلیارد دلار در بازار جهانی فروش کرده بود و بر ساخت فیلم‌هایی درباره مسایل بشردوستانه، عدالت و فساد تاکید داشت، با موجی از تاسف در میان صنعت فیلم روبه‌رو شد.

«روما» ساخته آلفونسو کوارون که برنده اسکار ۲۰۱۸ شد و با دقت زندگی یک خانواده در مکزیکوسیتی را به تصویر می‌کشید، از جمله فیلم‌های این کمپانی بود که موجب ایجاد بحث‌هایی جدی پیرامون حقوق کارگران در مکزیک شد و در نهایت منجر به معرفی اولین منشور ملی حقوق کارگران خانگی به کنگره شد. این نوع تاثیر همان چیزی است که این گروه از بازیگران و چهره‌های صنعت فیلم می‌خواهند تا زنده بمانند، زیرا رسانه‌ها امروز در یک دوره ناپایدار حرکت می‌کنند.

جورج کلونی، ایوا دوورنی، رجینا کینگ، کری واشینگتن، آلفونسو کوارون، مایکل کیتون، دیگو لونا، چیوتل اجیفور، جین فوندا، ورا فارمیگا، مارتین شین، سوفیا بوش از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده اند.

کد خبر 6099017

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد