Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فارس‌من خبرگزاری فارس،  تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی کارکنان دولتی این روزها در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بحث و بررسی قرار دارد و قرار است در طرح تصویب شده تبعیض‌ها در حقوق و امنیت شغلی کارکنان شرکتی دولت مورد بررسی قرار گیرد.

تعدادی از مخاطبان فارس من با ثبت سوژه‌ای در فارس من خواستار انجام طرح ساماندهی کارکنان دولت ( تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی ) شده‌اند که باعث حفظ کرامت انسانی، امنیت شغلی، رضایتمندی و بالا بردن روحیه خدمت و نشاط اجتماعی و بروزرسانی عدالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با خطاب قراردادن نمایندگان مجلس متذکر شده‌اند که: شما نماینده ایجاد تغییر و مطالبه‌گر حق مظلومین هستید، ما به شما اعتماد داریم. آگاه به مخالفت بعضی اعضا هستیم اما دست از مطالبه‌گری حق قانونی خودمان برنخواهیم داشت. منتظر پاسخ قاطع شما هستیم.

 

رامین اناری ثبت کننده پویش «مطالبه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی کارکنان دولتی» درباره این پویش گفت: پویش در بهمن ۹۸ به دلیل دستور وزیر بهداشت در مورد نامه‌ای که وی درباره نیروهای تبصره ۳ ابلاغ کرده بود به راه افتاد. پویش با ۱۲۳۴ نفر شروع شد و بعد در اسفند ماه سال گذشته که افزایش حقوق ۵۰ درصدی تصویب شد، ادامه یافت، اما این افزایش ۵۰ درصدی به نیروهای تبصره ۴ و شرکتی تعلق نگرفت و با اعتراضاتی که انجام شد تبدیل وضعیت نیروهای تبصره ۳ به صورت معلق درآمد.

 

اناری با توضیح درباره انواع قراردادها در وزارت بهداشت، گفت: وزارت بهداشت چندین مدل استخدام دارد، رسمی، پیمانی، شبه پیمانی، تبصره ۳، تبصره ۴، شرکتی، تبصره ۶، پزشک خانواده شهری و روستایی و دارویار.

وی افزود: در ابتدای آغاز کرونا شاهد انجام به آغاز فعالیت نیروهای ۸۹ روزه بودیم که با امید به استخدام قراردادهای ۸۹ روزه خود را امضاء کرده بودند اما پس از آن با طی شدن ۸۹ روز این قراردادها تمدید نشد و صرفاً همانند نیروهایی که فقط در آن موقع نیاز داشتند، از آنها استفاده شد. این نیروها بیشتر شامل پرستار، خدمات، بهیار و نگهبانان بودند.

 

مخاطب فارس من، در پاسخ به این سؤال که چرا قراردادها ۸۹ روزه منعقد شده بود، بیان داشت: این ترفندی بود که وزارت بهداشت برای تأمین نیرو به کار برد اما پس از آن دیگر این قراردادها تمدید نشد. من تبصره ۴ هستم که سال به سال گزینش و قراردادهایمان تمدید می‌شود. همان نیروهای شرکتی اما در قالب اسمی شکیل‌تر.

اناری با اشاره به تصویب طرح کلیات تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی تصریح کرد:طرح تصویب شده کمیسیون اجتماعی مجلس شامل تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی بود تا مشکل عدم امنیت شغلی و تبعیض در حقوق‌هایشان رفع شود.

وی اضافه کرد: در این پویش همه ارگان‌ها از بانک، آب و فاضلاب، شهرداری،‌ وزارت بهداشت،‌ دریانوردی حضور دارند. پس از اینکه این طرح در مجلس تصویب شد، مسیر را عوض کردیم و از پویش تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی وزارت بهداشت به پویش مطالبه‌گری طرح ساماندهی کارکنان دولت تبدیل شد.

این سردبیر فارس من در پاسخ به اینکه اکنون چه برنامه‌ای برای این پویش دارید، گفت: ما با نمایندگان مجلس تماس داریم این پویش  در 5۳ شهر نماینده دارد. نامه مشترکی از طرف بنده برای رابطان شهرها ارسال شده تا به نمایندگان مجلس برسانند که حدود ۲۲ نماینده به ما پاسخ داده‌اند و حمایت خود را از این طرح اعلام کرده‌اند.

وی ابراز داشت: کمیسیون اجتماعی مجلس این طرح را حمایت کرده و مصر هستند که تبعیضات برداشته شود. همچنین از لحاظ حقوقی، امنیت شغلی و نوع روند استخدام خدایی نماینده کارگران در شورای عالی کار کشور نیز با ما تماس دارند و شکایات توسط ایشان در جلسات مختلف ارائه شده است، چون مشاغل نامبرده جزء مشاغل کارگری است.

در پایان باید بگویم، خواسته ما یک خواسته صنفی است و از نمایندگان مجلس به عنوان نمایندگان مردم و کسانی که چشم به آنها دوخته‌ایم درخواست داریم تا طرح مذکور را برای اجرا آماده کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی کمیسیون اجتماعی مجلس فارس من خبرخوب خبرگزاری فارس استخدام تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و شرکتی نمایندگان مجلس وزارت بهداشت امنیت شغلی تصویب شد فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات

به گزارش خبرنگار مهر، سیدشمس‌الدین حسینی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی تخصصی فعالان اقتصادی که با حضور محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس، جعفر قادری و ابراهیم عزیزی نمایندگان مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و فعالان اقتصادی در سالن جلسات اتاق بازرگانی فارس برگزار شد با مقایسه وضعیت تورم دهه‌های گذشته؛ شرایط اقتصادی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: نوسانات ارزی سبب بروز مشکلات بسیاری برای صادرکنندگان شده است.

مجلس گام‌های بزرگی در حمایت از تولید برداشته است

رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید با بیان اینکه اصلاح و بازبینی نظام ارزی در دستور کار مجلس قرار دارد گفت: اقدامات مثبت زیادی در مجلس در حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی صورت گرفته که تصویب قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین این اقدامات است.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اطلاع از این قانون برای تجار و تولیدکنندگان ضروری است گفت: بسیاری از فعالان اقتصادی از مالیات سنگین گلایه‌مند هستند که این مساله نیز باید در تعامل با دولت و از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی پیگیری شود.

وزیر اقتصاد دولت دهم دلیل کاهش رشد اقتصادی را در حکمرانی ضعیف در این حوزه دانست و گفت مجلس در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار گام‌های بزرگی برداشته و تفویض این امر نیز می‌تواند مطلوب باشد.

مشکلات بخش تولید روز به روز در حال افزایش است

رئیس اتاق بازرگانی فارس نیز با بیان اینکه اشتغال، بیکاری و بسیاری مسائل به تولید مربوط هستند گفت: متأسفانه این امر اولویت و اهمیتی برای متصدیان امر ندارد و مشکلات و چالش‌های بخش‌های اقتصادی روز به روز در حال افزایش هستند و این مساله زیبنده دولت و مجلس نیست.

محمد صادق حمیدیان گفت: صادرکنندگان ما به جای اینکه درگیر چالش‌های برون‌مرزی چون تحریم‌ها و مشکلات صادرات باشند درگیر بخشنامه‌های دست و پاگیر داخلی نیز شده‌اند.

دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد رفع موانع تولید را اجرا نمی‌کنند

وی با اشاره به ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید گفت: متأسفانه دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد رفع موانع تولید را اجرا نمی‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در ادامه خواهان جرم‌انگاری برای بانک‌ها و دستگاه‌هایی شد که مصوبات و قوانین حمایت از تولید را رعایت نمی‌کنند و افزود: قانون باید همانگونه که برای بخش خصوصی مجازات‌هایی در نظر گرفته است برای بانک‌ها و سایر دستگاه‌ها هنگام بروز تخلف یا ترک فعل، جرم انگاری کند.

قوانین جدید مالیاتی سبب تضعیف بخش تولید می‌شوند

حمیدیان ضمن انتقاد از وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده گفت: بر همه چیز مالیات بسته شده و قانون جدید مالیات عامل تضعیف بخش تولید است و تولیدکنندگان نیز قربانی افزایش بی‌رویه مالیات به بهانه افزایش تورم می‌شوند در حالی که عامل این تورم آنها نیستند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری دو نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز در پرسش و پاسخ با فعالان اقتصادی دیدگاه‌هایی را مطرح کردند و پاسخ‌هایی را نیز به فعالان بخش صادرات و واردات و تولیدکنندگان و کارآفرینان حاضر در جلسه دادند و به اقداماتی که در مجلس در راستای بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تولید صورت گرفته اشاره کردند.

کد خبر 6099657

دیگر خبرها

  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!