Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و امنیت شغلی برای این قشر، گفت: تلاش داریم با پیگیری‌های جدی از محل منابع ملی برای استان زنجان در این زمینه گشایشی ایجاد شود. - اخبار استانها -

مصطفی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با بیان اینکه نیروی کار و زحمتکش یکی از بزرگترین سرمایه‌های کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: ایجاد امنیت شغلی برای این قشر ضرورت دارد و باید این مشکل برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شرکتی بودن نیروهای کار را به ویژه در ادارات یک معضل بزرگ عنوان کرد و گفت: حل این موضوع از اولویت‌های اکثر نمایندگان مجلس بوده و پیگیر این موضوع هستند‌.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه بسیاری از کارمندان رابطه استخدامی محکمی با دولت ندارند، تصریح کرد: این موضوع در بازدهی یک کارمند نقش بسیار زیادی دارد و توسط کمیسیون اجتماعی مجلس پیگیری می‌شود.

قرار گرفتن طرح ساماندهی کارکنان دولت در دستورکار جلسات مجلس / امضاهای طلایی برای استخدام حذف می‌شودطرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بعد از تعطیلات آغاز می‌شود/ نمایندگان دو فوریت‌ طرح را امضا کردندواکنش فرماندار کاشان به استخدام بی‌ضابطه در آموزش و پرورش؛ در استخدام افراد دقت نکرده‌اند

وی با ابراز امیدواری از اینکه به زودی شاهد تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی باشیم، ادامه داد: در خصوص نیروهای شرکتی برخی از دستگاه‌های اجرایی استان رایزنی‌هایی صورت گرفته و مقرر شده از محل منابع ملی، حمایت‌هایی در این رابطه از استان زنجان صورت گیرد.

طاهری در ادامه با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر راه و شهرسازی، یادآور شد: در این دیدار وعده‌های خوبی از وی گرفته‌ایم.

وی از انجام روکش آسفالت آزادراه زنجان - قزوین خبر داد و افزود: تجهیزات و ماشین‌آلات راهداری استان نیز تعمیر، نوسازی و جایگزین خواهد شد.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس نیروهای شرکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند

محمد باقری بنابی، نماینده بناب در مجلس با انتقاد از فروش فیلترشکن گفت: «پلتفرم‌های خارجی را در حالی فیلتر کردند که عملاً ۹۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند و مشخص است چه کسانی از این فیلتر کردن سود می‌برند».

به گزارش صدای ایران و به نقل از زومیت، این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با فروش فیلترشکن‌ها به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند، گفت: «مردم هم باید بدانند سود فروش فیلترشکن‌ها به جیب چه کسانی می‌رود».

او اعمال محدودیت‌های اینترنت را به جریانی در دولت و مجلس نسبت داد: «در ایران اسلامی برای اینکه زیرساخت‌های فرهنگی را درست نکردیم، جریانی به دنبال کنترل اینترنت و سرعت آن است. این جریان در حال حاضر در دولت و مجلس حضور دارد و به خاطر اینکه بتوانند مثلاً مردم را دین‌دار نگه دارند، این محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند».

باقری بنابی ادامه داد: «ما به وزیر ارتباطات تذکر داده و تذکر خواهیم داد. خصوصاً در مجلس دوازدهم اولین سؤال ما از وزیر ارتباطات درباره برنامه‌هایش برای سرعت اینترنت کشور خواهد بود. چراکه وضعیت اینترنت در کشور‌هایی مثل عراق، افغانستان و پاکستان به‌مراتب از ما بهتر است».

«یکی از سؤالات محوری ما [از وزیر ارتباطات]دربارهٔ فیلترشکن‌ها خواهد بود که دست چه کسانی است و چه کسانی از فروش آن سود می‌برند که باید برای همه شفاف شود. ما با فیلترینگ به مردم یاد دادیم که علاوه بر فضای مجازی، در جا‌های دیگر هم می‌توانید خلاف کنید. «نماینده بناب تأسیس دفاتر و مراکز پلتفرم‌های خارجی را در داخل کشور ناممکن دانست و تأکید کرد: «با توجه به تحریم‌ها امکان انجام دادن این کار وجود ندارد و هیچ‌وقت این اتفاق نخواهد افتاد و باید تجدیدنظری در سیاست‌ها اعمال شود».

از اوایل پاییز ۱۴۰۱، وقتی اینستاگرام، واتس‌اپ و مجموعه‌ای از پلتفرم‌های دیگر فیلتر شدند، بازار فروش VPN‌ها رونق گرفت. در آن زمان غلامرضا نوری قزلجه، نماینده دیگر مجلس با انتقاد از این وضع گفته بود: «فیلتر شدن پلتفرم‌هایی، چون اینستاگرام جز اینکه بازار را برای فروش فیلترشکن‌ها و VPN‌ها باز کند، کاری نمی‌کند.»

مرداد پارسال هم از مجلس خبر رسید که طرحی برای تحقیق و تفحص بر این بازار در جریان است. در آن زمان جواد نیکبین، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در حرف‌هایی مشابه گفته‌های امروزِ نماینده بناب گفته بود که باید مشخص شود «چه کسی و چه کسانی از فروش این فیلترشکن‌ها سود می‌برند».


دیگر خبرها

  • خودروهای موجود در پارکینگ‌های زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • مردم با حضور در انتخابات در تعیین سرنوشت خود اثرگذار باشند
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟ وزیر کار تکلیف را روشن کرد
  • تعیین تکلیف بزرگترین پرونده ثبتی کشور پس از نیم قرن
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود